![](https://images.ctfassets.net/vy8x7x5kxmef/2FuDUWvL3ZMST4DR0VtGIU/6d0e6657efae542b52e162f0d2754f84/Skende_event_20240115_Akademia_Gotowania_image_1200x1600.jpg?w=1000&h=1333&fl=progressive&q=50&fm=jpg)
Akademia Gotowania
Weź udział i zgarnij nagrodę
1 bilet dla 2 osób / 28 warsztatów
Czy są tu jacyś miłośnicy gotowania? To świetnie, bo w ferie będziecie mogli wziąć udział w naszej Akademii Gotowania! Co na Was czeka? Profesjonalnie wyposażone studio kulinarne, aż 28 warsztatów, wspaniałe przepisy i moc dobrej zabawy!
Zasady udziału w warsztatach:
Warsztaty są płatne. Cena 70 zł + opłata serwisowa.
Jeden bilet upoważnia do wstępu 2 osoby. Możesz przyjść z kolegą, babcią lub mamą i spędzić wspólnie czas.
Warsztaty przeznaczone dla dzieci powyżej 8 roku życia.
Dzieci podczas warsztatów pozostają pod opieką rodzica lub opiekuna.
Uwaga! Jeśli weźmiesz udział w min. 4 warsztatach czeka na Ciebie prezent – bawełniana torba i fartuch z logo Szwedzkiego Stołu. Zbierz pieczątki i wymień je na nagrody!
Weź ze sobą pojemnik – przygotowane dania będziesz mógł zjeść na miejscu po skończonym warsztacie lub zabrać ze sobą do domu.
Zastrzegamy prawo do odwołania warsztatów lub przesunięcia terminu spotkania w przypadku niewystarczającej liczby zgłoszeń lub z innych powodów, niezależnych od organizatora. Uczestnicy zostaną poinformowani o zmianach drogą mailową i otrzymają zwrot wniesionej opłaty za warsztaty zgodnie z regulaminem serwisu biletyna.pl.
Sprawdź, co dla Ciebie przygotowaliśmy!
10 lutego (sobota), Pierożki kebabowe
![](https://images.ctfassets.net/vy8x7x5kxmef/6rLlG8yiD0iadT4z5R6YOj/6acd7a1d4408f73adf7a7dc079db0c80/Skende_event_20240115_Akademia_Gotowania_image_1500x1000_Pierozki_kebabowe.jpg?w=1000&h=667&fl=progressive&q=50&fm=jpg)
To pieczone, chrupiące i aromatyczne połączenie kuchni polskiej z kuchnią bliskiego wschodu. Nauczymy się formować pierożki wypełnione soczystym farszem z mięsa, warzyw i przypraw, tworząc wyjątkowe danie, które rozbudzi Wasze zmysły smaku i pozwoli odkryć tajniki kulinarnego rzemiosła. To nie tylko pyszna lekcja gotowania, lecz także okazja do eksperymentowania z egzotycznymi smakami i dzielenia się kulinarnymi doświadczeniami.